Skotland og England - tirsdag den 03. juli 2012


Skotland - Going home

Tilbage

Hvad er der at sige til den sidste dag på turen. Jo det der bunkhouse...

Der var 8 senge på værelset og allerede, da vi kom tilbage til værelset om aftenen, var der mindst 37 grader på værelset. Det var ulideligt og der var ingen vindue, der kunne lukkes op.

Heldigvis skulle vi op kl. 4, og der gik lige lidt tid, inden jeg var kølet så meget af, at jeg følte mig normaliseret.

Denne gang var vi sikre på, at vi nåede flyet i god tid. Vi var enige om, at vi ikke behøvede en gentagelse af vores stunt i Billund Lufthavn på udrejsen...

Bettina og Michael gav os et lift tilbage til Erritsø, hvor Lasse stod klar med en dansk frokost med rugbrød, spegepølse, sild og leverpostej. Ikke et øje var tørt og det viste sig at Bettina og Lasse havde mødt hinanden før. Ja, verden er lille.

Epilog

Denne tur blev lidt anderledes end Jan havde planlagt men vi fortrød ikke, at vi måtte ændre planer undervejs.

Uge 1 var en spændende oplevelse, selv om massivt regnvejr kan trække vandrelysten ud af enhver (bortset fra Jan). Det var sjovt at prøve, at vandre med telt og mad til flere dage og med en erfaren rotte som Jan, var der ikke noget at frygte. Heller ikke, at vi kunne sejle væk med teltet i løbet af en nat :-)

Uge 2 blev lidt mere turistpræget, men vi oplevede nogle ting, som vi begge gerne ville se, så det var helt sikkert ikke spildt.

Pub-budgettet blev sprængt i uge 2, fordi vi hele tiden befandt os tæt på civilisationen. Men man tager altså ikke til England, for at drikke vin. De laver noget af verdens bedste øl og det skal smages, når chancen er der!

Tak til Jan for en yderst spændende og indholdsrig tur!

Næste gang du spørger for sjovt, om der er nogen, der vil med dig på tur - så pas lige på!

1
2